L'Ajuntament de Paterna construirà un mur temporal per a començar a usar part dels terrenys de les casernes militars

Dijous, 16 Mai 2019 22:21 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 162 vegades

L'Ajuntament de Paterna alçarà un mur temporal de 240 metres lineals per a iniciar de forma quasi immediata el condicionament dels terrenys de les casernes militars.

 

Tal com ha destacat l'Alcalde del municipi, Juan Antonio Sagredo “aquesta separació temporal permetrà derrocar l'antic mur perquè tots els paterners i paterneres puguen fer ús dels terrenys cedits en aquesta primera fase de l'històric acord aconseguit entre l'Ajuntament i el Ministeri de Defensa”. 

 

En concret, es construirà un mur provisional de 240 metres lineals que permetrà començar a desenvolupar els projectes en els quals ja està treballant l'Executiu socialista, fins que es desafecten la totalitat dels terrenys amb el trasllat de les tropes.

 

En aqueix sentit, el primer edil ha explicat que “en aquesta primera fase de reconversió de les casernes militars de Paterna, es posarà en marxa un Campus de Formació Professional de les noves professions del futur i es recuperarà un pulmó verd de més de 1000.000 m2, que en molt poc temps, podran gaudir els veïns i veïnes de la localitat”.

 

A més, l'edifici de l'anomenat Centre de Telecomunicacions alçat en 1913, es convertirà en seu del Laboratori Urbà, un centre destinat a investigar i impulsar projectes empresarials punters.

 

Finalment, ha recordat que “amb la reconversió de les casernes es fa realitat una reivindicació veïnal històrica, que permetrà recuperar una important bossa de sòl que, per la seua localització, serà clau per a millorar les dotacions, els espais verds i els serveis públics del municipi de Paterna”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 16 Mai 2019 22:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.