Paterna signa un conveni amb Cámara Valencia de col·laboració per a Paterna Ciutat d'Empreses

Dijous, 16 Mai 2019 22:27 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 128 vegades

L'associació impulsada per l'Ajuntament de Paterna “Paterna Ciutat d'Empresa” i la Cambra de Comerç de València han subscrit hui un acord de col·laboració en matèria de prestació de serveis entre totes dues entitats.

 

El president de l'associació i Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el president de la Cambra València, José Vicente Morata, han sigut els encarregats de signar aquest conveni amb el qual es persegueix que les empreses que formen part de l'associació puguen beneficiar-se del catàleg de serveis que ofereix la Cambra en condicions especials.

 

Després de la signatura, el primer edil ha destacat la importància de l'acord aconseguit que “possibilitarà a les empreses associades accedir a un complet quadre de serveis i productes que els permetrà millorar les seues competències i desenvolupar el seu projecte de negoci".

 

En concret, l'acord inclou l'oferta dels serveis d'internacionalització, formació, emprenedoria i ocupació, innovació i arbitratge en condicions especials. 

 

Quant als serveis de formació les empreses associades a Paterna Ciutat d'Empreses podran beneficiar-se d'un descompte del 20% en els cursos formatius que la Cambra dissenya a mesura en funció dels objectius concrets de cada entitat.

 

També, i en relació als cursos d'actualització de treballadors i treballadores, tant online com presencials el descompte serà d'un 10% sobre el preu de la matrícula i un 5% per als programes de directius, màsters i postgraus.

 

Per part seua, quant als serbis de l'àrea d'Internacional, la Cambra oferirà assessorament tècnic especialitzat relacionat amb la promoció exterior. A més, les empreses associades comptaran amb un descompte del 10% en tots aquells productes i serveis relacionats amb la internacionalització dels seus negocis com a tallers d'iniciació a l'exportació, cursos d'estudi de canals de distribució, o anàlisi de la competència.

 

Un altre dels serveis dels quals es podran beneficiar les empreses de Paterna Ciutat d'Empreses, són els relacionats amb l'emprenedoria i ocupació, posant a la disposició de les empreses els avantatges i ajudes que ofereix el programa Integral de Qualificació i Ocupació PICE, programa que facilita la incorporació a les plantilles de treballadors joves.

 

Així mateix, totes dues entitats col·laboraran en l'establiment d'un marc de relació que impulse projectes encaminats a la millora de la competitivitat a partir de la innovació. Les empreses associades podran participar en tallers, seminaris i programes com Innocamaras, Pla d'Innovació per al Comerç, que facilita la interiorització i posada en pràctica la Innovació en les empreses, fonamentalment Pimes.

 

Finalment, la Cambra de Comerç posa a la disposició de l'associació i les seues empreses el seu servei de mediació i arbitratge institucional. D'aquesta manera les entitats que així ho requerisquen podran utilitzar aquesta via alternativa a la judicial en la resolució de conflictes que se susciten derivats de les seues activitats mercantils o professionals.

 

A més, les empreses que formen part de l'associació empresarial podran obtindre de manera gratuïta la Targeta del Club Cambra Bàsica que ofereix avantatges en el catàleg de serveis de la cambra.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 16 Mai 2019 22:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.