Els socialistes de Paterna diuen que crearan una regidoria de la infància

Dilluns, 20 Mai 2019 09:33 Escrit per  PSPV Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 57 vegades

Els socialistes de Paterna crearan una Regidoria de la Infància per a adequar les mesures municipals que s'emprenguen a les necessitats dels xiquets i xiquetes de Paterna. 

 

Aquesta és una altra de les iniciatives que el PSPV de Paterna arreplega en el seu programa electoral per als comicis del 26 de maig i que pretenen impulsar la pròxima legislatura amb l'objectiu de configurar una àrea municipal centrada exclusivament en ells, en les seues necessitats i en les seues activitats.  

 

Tal com ha explicat el candidat a l'Alcaldia i actual Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo “els nostres xicotets són el nostre futur i per això volem que existisca una àrea pròpia que conjumine tots els temes i qüestions relacionats amb els menors per a ser més eficients en les decisions i recursos destinats als nostres xiquets i xiquetes”.

 

 “A més, a través del Consell Municipal de la Infància que hem creat a Paterna, consultarem als menors en aquelles qüestions que els afecten i fins i tot podran proposar-nos les seues idees per a millorar”, ha puntualitzat Sagredo.

 

En aquest sentit, el candidat socialista també ha destacat que “en la pròxima legislatura volem atorgar un major protagonisme als nostres xicotets”. I amb aqueixa fi, els socialistes també proposen la creació de ludoteques públiques perquè les famílies que el necessiten puguen deixar allí als seus fills a un preu assequible, la creació d'un circuit cultural infantil, el desenvolupament d'una web pròpia de la infància  a més de continuar amb la renovació dels parcs infantils del municipi.

 

 

Informa Nou Horta. PSPV Paterna

Modificat el Dilluns, 20 Mai 2019 09:39

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.