Paterna obri el termini de matricula per al curs 2019-20 de Unisocietat

Dimarts, 21 Mai 2019 13:12 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 100 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini de matriculació per al pròxim curs del programa acadèmic Unisocietat.

 

Tal com ha explicat el regidor d'Educació, José Manuel Mora “es tracta d'una iniciativa que va posar en marxa l'actual executiu en 2015 en col·laboració amb la Universitat de València, i que cada any suma més alumnes i alumnes”.

 

En concret, el programa es desenvolupa al llarg de tres anys, amb 120 hores lectives per curs repartides d'octubre a juny. A més, cada curs compta amb diferents assignatures que es complementen amb conferències mensuals i viatges culturals.

 

A aqueix respecte, el regidor Mora ha recordat que “el programa acadèmic Unisocietat té com a objectiu oferir als *paterneros i *paterneras majors de 30 anys, una formació multidisciplinària i de la màxima qualitat a través de classes i conferències impartides per professors de la Universitat de València”.

 

Les classes es desenvolupen a l'Escola Per a Persones Adultes (EPA), i en el Centre Social de la Canyada, i entre les assignatures troncals que s'imparteixen s'inclouen Geografia, Dret, Salut, Economia, Sociologia, Literatura, Llengua, Patrimoni històric valencià, Biologia, Química o Psicologia.

 

Finalment, els interessats a matricular-se en el programa podran fer-lo abans del 14 de juny en el departament d'Educació de l'Ajuntament. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 13:14

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.