Paterna convoca el Xec Emprenedor per quart any consecutiu per a fomentar l'autoocupació

Dimarts, 21 Mai 2019 13:25 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 59 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha obert una nova convocatòria per a sol·licitar el Xec Emprenedor,una ajuda de fins a 1.400 euros destinada als autònoms que han iniciat una activitat econòmica en el municipi durant l'any. 

 

Tal com ha anunciat l'Alcalde, Juan Antonio Sagredo “enguany hem ampliat el termini per a incloure empreses constituïdes també durant el mes de desembre de manera que el termini està sempre obert en una clara aposta per fomentar l'autoocupació en el municipi”.

 

En aquest sentit, Sagredo també ha recordat que Paterna és pionera a la Comunitat Valenciana en la creació de programes de suport a l'emprenedor “en una conjuntura general en la qual les altes d'autònoms estan disminuint, el nostre municipi és líder de la província amb un augment del 3% en el nombre d'altes en l'últim any, aconseguint una xifra rècord de 4.678 autònoms”.

 

Les quanties dels Xecs Emprenedor oscil·len dels 800 euros als 1.400 euros en funció de diferents paràmetres (autònom general, autònom menor de 35 anys, autònoma general, autònoma menor de 35 anys, autònom/a major de 45 o aturat/a de llarga durada, autònom/a discapacitat/a, víctima de violència de gènere o persona en exclusió social).

 

“L'any passat l'import mitjà de l'ajuda va ser de 1.113,45 euros, sent les dones les que van liderar l'emprenedoria a Paterna, rebent el 55% de les ajudes concedides”, ha destacat el primer edil.

 

Les ajudes estan dirigides a tots aquells autònoms/as, empreses individuals i *micropymes que donen d'alta una nova activitat laboral en el terme municipal de Paterna des del de l'1 de desembre de 2018 fins al 30 de novembre de 2019, tots dos inclusivament, sempre que mantinguen l'activitat objecte de la subvenció un mínim de 12 mesos.

 

Les sol·licituds podran presentar-se fins al 30 de novembre de 2019 telemàticament en la seu electrònica de la web municipal o presencialment en el Servei d'Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC). Per a més informació, els interessats poden consultar el Portal de l'Emprenedor de Paterna.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimarts, 21 Mai 2019 13:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.