Ciutadans Paterna presenta la seua candidatura en una carpa informativa amb els veïns

Dimecres, 22 Mai 2019 10:15 Escrit per  Cs Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 60 vegades

Ciutadans Paterna (Cs) va presentar la candidatura per a les pròximes eleccions municipals dissabte passat en un acte informatiu, on els veïns es van poder acostar als candidats i intercanviar impressions.

 

Cs presenta a Paterna una candidatura amb la qual esperen ser l'alternativa al govern socialista en les eleccions del 26 de maig, aquesta candidatura compta amb representants de tots els barris del municipi. 

 

La llista liderada pel candidat Jorge Ibáñez de Cs Paterna destaca entre altres per incloure membres de la formació amb molta experiència, com el número tres, Juan Córdoba, exdiputat de Corts Valencianes, o, per exemple, Izaskum Rodríguez, número cinc, advocada en el grup parlamentari de Ciutadans en les Corts. A aquests els acompanyaran Jorge Ochando i Laura Almagro, números dos i quatre, dues persones del nucli dur d'Ibáñez, el qual valora molt positivament l'esforç realitzat durant tota la legislatura per aquests. En el lloc sis estarà Yolanda Palacios, una persona pròxima a la ciutadania i molt reivindicativa a les problemàtiques de Lloma Llarga. Andrea Falcó serà la numere set, economista d'un dels despatxos amb més prestigi a nivell nacional. Li segueix amb el número vuit Erica Cerdà, veïna de la Canyada. Federico Segura, metge de família de professió, ocuparà el lloc nou. El deu i l'onze seran per a José Vicente Sánchez i Javier Cordero.

 

“Tenim un equip guanyador, amb integrants de la societat civil i professionals de tots els àmbits, persones de reconegut prestigi que vénen per a aportar tota l'experiència que han adquirit exercint les seues professions”, ressalta el candidat Jorge Ibáñez.

 

“En aquests quatre anys hem crescut com a grup municipal, proposant i fiscalitzant, he tingut la sort de comptar amb Ochando, una de les persones més preparades que hi ha en panorama polític actual”, ha comentat el candidat.

 

A l'acte de ciutadans es van acostar nombrosos veïns durant tota la vesprada a conèixer de primera mà les propostes per al municipi, els veïns van poder intercanviar impressions amb els candidats. Així ho ha ressaltat Ibáñez: “Vull ressaltar que cada vegada són més ciutadans els que s'acosten a donar-nos suport”. “La societat està cansada ja de les lluites de bàndols i aposten pel valor de les idees per a acabar amb les problemàtiques de la ciutadania”.

 

Finalment, des de Ciutadans han comunicat que es treballarà per i per als veïns i es deixarà de costat a tot aquell que s'obstine a embrutar la política amb problemes del passat: “És hora de mirar cap avant, il·lusionar-nos i decidir què volem ser, i només mirar cap endarrere per a no repetir els errors del passat”. 

 

 

Informa Nou Horta. Cs Paterna

Modificat el Dimecres, 22 Mai 2019 10:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.