Compromís per Paterna: “El jutge ratifica que Sagredo va vulnerar el dret dels menors”

Divendres, 24 Mai 2019 12:05 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 90 vegades

El passat 8 de març de 2018 l’alcalde Sagredo no va dubtar en llançar-se als braços de la dreta més reaccionaria, aliant-se amb PP i Ciutadans, i vetant d’aquesta manera el centre de menors impulsat des del govern progressista del Botànic presidit pel seu company socialista Ximo Puig. La formació sempre ha qualificat aquest plenari i aquest pacte com “de la vergonya”, no assoles per el veto a este centre de menors sinó per haver-se celebrat el dia 8 de març, Dia de la Dona treballadora.

 

La Coalició ja va manifestar en eixe mateix plenari que eixa modificació ad-hoc era contraria a llei, desproporcionada i que a més vulnerava el drets dels menors més necessitats. “Sagredo va organitzar un sainet amb la connivència de la dreta amb l’únic objectiu d’intentar guanyar vots a Montecanyada, des de Compromís ja vàrem advertir que la decisió era contraria a llei, de fet el nostre regidor d’urbanisme es va negar a aplicar l’acord plenari per considerar-lo contrari a llei”, informen fonts de la coalició. 

 

En paraules del candidat a l’alcaldia per part de Compromís, Juanma Ramón, “este és un cas més en el que Sagredo interpreta la llei de forma arbitrària i al seu parer, aplicant-la en el seu favor i no al servei de la ciutadania. Sagredo ha frivolitzat venent una imatge de protector dels menors en anuncis com la creació de la regidoria del menor i l’adolescència de cara a la galeria quan la realitat, com es veu en este cas, és molt diferent”.

 

Compromís sempre ha estat del costat de les polítiques del govern del Botànic, per això des d’un primer moment han mostrat el seu suport a les polítiques de disposar de centres de menors adequats per atendre a menors sense família que necessiten acollida. “Vista la sentència des de Compromís per Paterna demanarem que els integrants del pacte, i que votaren en contra d’esta instal·lació, assumeixen els costos que ara tindran que pagar tots els paterners i paterneres”. 

 

 

“Ser d’esquerres i progressista és més que portar-ho en el logo, es te que demostrar en les polítiques que un desenvolupa i defensar el mateix que defensa Jose Luís Roberto, líder del partit d’ultradreta Espanya 2000, no és la millor manera. Sagredo és capaç de plegar-se als desitjos de la dreta per tal de aconseguir 4 vots més”, ha manifestat el candidat de la coalició.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

Modificat el Divendres, 24 Mai 2019 12:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.