L'Ajuntament de Paterna finalitza les obres de condicionament del Centre de Menors d'Alborgí

Dilluns, 27 Mai 2019 14:54 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 141 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat les obres de condicionament de les instal·lacions del centre de menors del barri d'Alborgí.

 

Tal com ha explicat el Regidor de Protecció a la Persones, Julio Fernández “el centre compta amb més de 80 places per a xiquets i xiquetes i gràcies a aquesta actuació hem millorat les dotacions de l'edifici, garantint que els menors reben la millor atenció amb unes instal·lacions adequades a les seues necessitats”.

 

D'aquesta manera, entre les obres realitzades s'inclou la reforma dels banys i la cuina amb la instal·lació d'una nova aigüera i mobles, així com nous electrodomèstics per a millorar la funcionalitat de l'estada. 

 

També s'han pintat les parets, sostres i portes de tot el centre i s'ha adquirit nou mobiliari per a les aules d'informàtica, despatxos i sala d'activitats.

 

A més, el regidor també ha recordat que aquestes actuacions se sumen a les reformes realitzades en el centre de menors de la Coma, amb capacitat per a 100 xiquets i xiquetes, i que van incloure el repintat del centre, la millora d'instal·lacions com la cuina, la separació d'estades per a crear nous espais o la reposició de portes i finestres,

 

“Obres que van servir per a modernitzar la instal·lació, augmentant la seua funcionalitat i millorant les condicions dels xiquets i xiquetes”, ha conclòs el regidor.

 

Finalment, Fernández ha destacat que “a l'inici de l'any el nostre equip va aprovar un augment de més d'un 40% del pressupost que es destina als centres de menors municipals i que ha suposat un increment de més de 122.000 euros”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 27 Mai 2019 14:56