L'Ajuntament de Paterna llança una campanya per a combatre el mosquit tigre

Dilluns, 10 Juny 2019 14:22 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 48 vegades

L'Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb Aigües de Paterna, ha llançat una campanya de prevenció i control del mosquit tigre per a evitar la proliferació de plagues en la localitat. 

 

Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures i Medi Ambient, Nuria Campos “moltes dels focus es concentren en domicilis privats, per la qual cosa és fonamental la col·laboració activa dels veïns i veïnes en la prevenció i control de les plagues de mosquits”. 

 

 Amb aqueix objectiu, l'Ajuntament ha editat fullets amb consells i mesures de prevenció, que es repartiran en barris com la Canyada, amb major reg d'atraure focus de mosquits. A més, també es col·locaran cartells per tota la localitat i es durà a terme una campanya a través de les xarxes socials municipals. 

 

Entre les mesures de control que està llançant l'Ajuntament s'inclouen la importància de mantenir buidades les canaletes de desguàs, el control dels sistemes de reg per degoteig per a detectar fugides, o conservar els nivells de clor adequats en les piscines. 

 

A més, també s'han d'evitar recipients que acumulen aigua estancada com a plats de tests, cendrers o tiestos, així com renovar cada dos dies com a màxim l'aigua dels bevedors de les nostres mascotes, o tirar aigua almenys una vegada a la setmana en els embornals per a evitar estancaments. 

 

Finalment, la regidora ha recordat que durant tot l'any, Aigües de Paterna duu a terme la revisió de les zones proclius a convertir-se en focus de mosquits com malladas, embornals, fonts ornamentals o qualsevol punt que presente extenses làmines d'aigües acumulada amb l'objectiu de combatre la proliferació de mosquits en els espais públics. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 10 Juny 2019 14:25

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.