El PP de Paterna recorda la urgència d'instal·lar ombralls al pati del col·legi públic de Valterna

Dimarts, 11 Juny 2019 11:03 Escrit per  PP Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 89 vegades

Fa mesos que la mateixa AMPA del col·legi va traure a la palestra el problema de la falta d'ombralls en el col·legi públic de Valterna, situació que arribava a provocar fins i tot cremades solars en els xicotets que eixien al pati. Llavors es va obrir una gran revolada sobre la millor manera de solucionar la situació, però passades les eleccions, sembla que l'assumpte estiga completament paralitzat i sense una solució viable i ràpida a la vista. 

 

El Partit Popular de Paterna recorda a l'equip de govern l'acord adoptat per tots els partits polítics, a excepció de Podemos, en la modificació de crèdits Núm. 14 portada a ple l'abril passat, on es proposava realitzar un estudi per a destinar una quantitat econòmica a la dotació de zones d'ombralls per al pati del col·legi públic número 9 de Lloma Llarga Valterna.

 

Des de l'aprovació d'aquella modificació de crèdit, els grups de l'oposició no han tornat a tenir notícies sobre aquest tema i el Partit Popular tem que no s'hagen començat els tràmits per a intentar solucionar la situació dels més xicotets al més prompte possible. 

 

En paraules de la portaveu popular, María Villajos, “aquest és un assumpte urgent que no ha de dilatar-se ni un sol dia. Tots els tràmits necessaris per a la seua execució van consumint dies en què els estudiants del col·legi han de patir les altes temperatures, més ara que comencem l'època estival, i la prioritat ha de ser que, al setembre, per al nou inici de curs, els ombralls estiguen instal·lats”.

 

Villajos aprofita també per a reprendre el que hauria de ser una altra gran prioritat de Paterna, com és la imminent construcció i dotació d'un nou institut d'educació secundària en Valterna. Recorda que en l'última legislatura el PP va deixar reservat el terreny on ha de construir-se l'IES, però afirma que en 4 anys no s'ha promogut ni un sol tràmit sobre aquest tema.

 

 

Informa Nou Horta. PP Paterna

Modificat el Dimarts, 11 Juny 2019 11:13

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.