Paterna encarrega un estudi per a augmentar i millorar els accessos a Lloma Llarga de Paterna

Dimecres, 12 Juny 2019 12:53 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 38 vegades

L'Ajuntament de Paterna encarregarà un estudi per a analitzar la viabilitat de connectar Lloma Llarga Sud amb la CV-31 i la CV-35 amb l'objectiu de millorar la mobilitat rodada de la zona mitjançant la creació de noves vies d'eixida. 

 

Així ho ha anunciat avui la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha explicat que l'equip de govern socialista ja ha sol·licitat a la conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, titular d'aqueixes dues grans vies, la incorporació del barri a aquestes carreteres. 

 

“Aquest estudi, que se suma a un altre de trànsit del barri que ja hem remès a conselleria, ens permetrà conèixer les possibilitats que existeixen de connectar Lloma Llarga amb les carreteres que l'envolten i com pot influir en la mobilitat d'aqueixes vies la incorporació de trànsit procedent d'aquest barri”, ha indicat Campos.  

 

En aquest sentit, la regidora ha assenyalat que “aquest segon estudi és necessari perquè conselleria autoritze la connexió del barri a la CV-35 i CV-31”.

 

Finalment, Campos ha recordat que amb aquesta actuació l'equip de govern socialista cercar donar solució als embossos i problemes de trànsit que es generen en el barri mitjançant la millora dels seus accessos. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimecres, 12 Juny 2019 12:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.