L'Ajuntament de Paterna ofereix 38 beques de pràctiques del programa formatiu La Dipu te Beca

Dimecres, 12 Juny 2019 13:21 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 53 vegades

L'Ajuntament de Paterna, en el marc del programa de pràctiques formatives per a joves de la Diputació de València, ha tret un total de 38 de beques per a estudiants que cerquen ampliar formació acadèmica treballant en els diferents departaments del consistori.

 

Així ho ha anunciat el regidor d'Educació, José Manuel Mora, qui ha informat que, “els interessats tindran fins al pròxim 13 de juny per a presentar els seus solicitudesa través de la seu electrònica de la web municipal www.paterna.es”. 

 

A més, el regidor ha aprofitat per a destacar la importància d'aquestes pràctiques que “a més d'estar retribuïdes, permeten als joves una aproximació al món laboral on millorar les seues capacitats i aprendre recursos que els serviran en el futur”. 

 

El període de duració de les beques serà de dos mesos, des de l'1 de juliol al 31 d'agost, a raó de 20 hores setmanals i una retribució de 500 euros mensuals.

 

Quant a les especialitats que s'ofereixen, s'inclou ochos beques per a estudiants de Magisteri, 3 per a Educació Social i 3 per a Treball Social i una per als graus d'Informació i Documentació, Filologia Catalana, Enginyeria Informàtica, Turisme, Ciències de l'Activitat Física i Esportiva, així com una plaça per a estudiants de Dret, ADE, Relacions Laborals o Econòmiques. 

 

Per part seua, també s'ofereixen pràctica a estudiants dels cicles formatius d'Instal·lació i Manteniment, Agrària, Electricitat i Electrònica, Integració Social, Animació Sociocultural, Mecànica, Fusteria i Gestió Administrativa.  

 

 

Informa Nou Horta. Paterna 

 

Modificat el Dimecres, 12 Juny 2019 13:28

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.