Paterna obri el termini per a sol·licitar l'abonament plus anual de transport d'FGV

Dimarts, 18 Juny 2019 12:31 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 87 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha renovat el conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a facilitar el bitllet de metre a diferents col·lectius socials del municipi. 

 

Tal com ha explicat la regidora de Mobilitat, Nuria Campos, “es tracta d'un abonament anual que permet viatges il·limitats en tota la xarxa d'FGV per tan sols 91,50 euros a l'any a jubilats, pensionistes, discapacitats i membres de família nombroses empadronades a Paterna”. 

 

A més, la regidora ha destacat que “enguany s'ha inclòs dins dels col·lectius que poden beneficiar-se del descompte en l'abonament transporte a les famílies monoparentals”. 

 

L'abonament tindrà vigència des de l'1 de desembre de 2019 fins al 30 de novembre de 2020, podent renovar-se una vegada arribada la data. El preu de renovació serà de dos euros i quatre euros, en cas que s'expedisca una nova targeta.

 

La documentació per a obtenir una targeta nova podrà trobar-se en la web municipal, www.paterna.es, i els beneficiaris hauran de presentar-la, entre 17 de juny i el 27 de setembre, en les oficines d'informació al ciutadà. 

 

Quant als usuaris que ja tinguen l'abonament i desitgen renovar-lo, podran fer-lo a partir de l'1 de desembre en les taquilles de la xarxa de Ferrocarils. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dimarts, 18 Juny 2019 12:33

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.