El Bus a la Platja comença a funcionar aquest cap de setmana a Paterna

Dijous, 20 Juny 2019 15:45 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 67 vegades

 

L'Ajuntament de Paterna posarà en marxa aquest dissabte, 22 de juny, el Bus a la Platja, un servei de transport que durant els mesos d'estiu connectarà el municipi amb la platja de Port Saplaya. 

 

Tal com ha recordat la tinent d'Alcalde de Mobilitat, Nuria Campos “enguany el servei s'ha avançat per a donar resposta a la petició ciutadana que demandada poder fer ús de l'autobús des de finals de juny”.

 

D'aquesta manera, a partir d'aquest cap de setmana i fins a l'1 de setembre, el servei estarà disponible de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge, des de les 9.30 h amb una primera eixida des de Paterna, fins a les 19.15 h amb l'última eixida des de la platja al municipi. 

 

A més, durant tot el dia es cobriran set rutes amb una duració de 30 minuts per trajecte aproximadament. Cada ruta comptarà amb onze parades dins del municipi amb l'objectiu de facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes dels diferents barris del nucli urbà.

 

En concret la línia tindrà parades en la Mútua, Jutjats, Santa Rita, Barranquet, Nou Musical, 1r de Maig, J. Benavente, La Font, Ajuntament- Palau, Caserna i Campament.

 

Finalment, Campos ha destacat el gran acolliment del servei entre els paterneros i paterneras “en els últims dos anys s'ha incrementat en més d'un 50% la xifra de viatgers, superant els més de 10.900 que van utilitzar aquesta línia l'any passat, amb una mitjana diària de 178 usuaris”. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 20 Juny 2019 15:47

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.