La Casa de la Joventut de Paterna organitza un campament urbà per al mes de juliol

Divendres, 21 Juny 2019 10:48 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 76 vegades

La Casa de la Joventut de Paterna ha presentat el programa d'activitats del seu campament urbà d'estiu, dirigit a joves de 13 i 15 anys del municipi perquè gaudisquen del seu temps lliure durant el mes de juliol. 

 

Així ho ha explicat el regidor de Joventut, Roberto Usina, qui ha destacat que “es tracta d'una iniciativa que ofereix als joves del municipi diferents activitats similars a les dels campaments d'estiu sense haver de desplaçar-se fora del municipi”.

 

El campament tindrà lloc de l'1 al 31 de juliol en les instal·lacions de Casa de la Joventut en horari de 9.30 a 14 hores i inclourà tallers lúdics, visites a la piscina, jocs al Parc Central o excursions en entre altres activitats.

 

“D'aquesta manera, facilitem a les famílies paterneres la conciliació laboral ja que poden comptar amb un espai segur i educatiu en el qual els adolescents puguen gaudir durant les vacances escolars”, ha assenyalat el regidor, qui ha destacat a més que “també s'inclou l'opció d'avançar l'entrada a les 9 h per a aquelles famílies que el sol·liciten”. 

 

El preu del campament és de 70 euros i el termini d'inscripció estarà obert fins al 21 de juny o fins a esgotar places. 

 

Els interessats hauran de formalitzar la seua reserva de plaça a la Casa de la Joventut, situada al Parc Central, de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores i els dimarts i dijous al matí en horari d'11 a 13.30 h. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Divendres, 21 Juny 2019 10:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.