Font del Gerro de Paterna dota la seua seu d'un desfibril·lador que se suma a l'equip que porta la vigilància privada

Dimecres, 26 Juny 2019 11:15 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 62 vegades

L'Associació d'Empresaris de Font del Pitxer ha dotat la seua seu d'un desfibril·lador extern semiautomàtic, amb l'objectiu de convertir aquestes oficines en un espai cardioprotegit. La reanimació cardiopulmonar, al costat del desfibril·lador, ofereix una oportunitat de supervivència per a ajudar qualsevol persona que puga patir una aturada cardíaca, fins a l'arribada d'un professional sanitari.

 

En Font del Gerro ja es compta, des de fa anys, amb un equip desfibril·lador del qual disposa el servei de vigilància privada del polígon, que els seus integrants han rebut a més la formació necessària per a desenvolupar la reanimació cardiopulmonar.

 

Font del Gerro compta, a més, amb una una base del SAMU, per la qual cosa la presència dels professionals sanitaris ha de ser ràpida. No obstant això, si el vehicle no es troba en aqueix moment a Paterna, la seua arribada es pot demorar diversos minuts. L'existència d'un desfibril·lador en la seu de Asivalco i la proximitat del servei de seguretat, operatiu les 24 hores del dia, permet no demorar l'assistència en el cas que el SAMU puga tardar a arribar. S'estima que la probabilitat de supervivència en un cas d'aturada cardíaca supera el 90% si es realitza amb una resposta ràpida, durant els primers quatre minuts. A partir d'aqueix moment, les probabilitats descendeixen un 10% per cada minut que passa.

 

El gerent de l'Associació d'Empresaris de Font del Gerro, Joaquín Ballester, considera que “és molt important comptar amb aquest tipus d'equips en qualsevol lloc en el qual puga haver-hi un important trànsit de persones, com és el cas d'Asivalco. També ens dóna molta confiança que els nostres vigilants siguen capaços de realitzar aquestes maniobres amb les quals podem salvar vides en qualsevol punt del polígon, si es dóna el corresponent avís amb el temps suficient”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 26 Juny 2019 11:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.