Paterna oferirà un curs gratuït d'obediència canina urbana

Dimecres, 26 Juny 2019 13:49 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 72 vegades

 

Paterna acollirà durant el mes de juliol un Curs d'Obediència Canina Urbana impartit per educadors canins de l'Escola de Formació CIM en col·laboració amb la Protectora Modepran i l'Ajuntament.

 

Tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Merche Navarro, “el curs té com a objectiu que els veïns i veïnes del municipi aprenguen a comunicar-se millor amb les seues mascotes i coneguen tècniques d'obediència i educació que faciliten la convivència”.

 

El curs consta de quatre sessions, una teòrica i tres pràctiques, que es desenvoluparan tots els dilluns al matí del mes de juliol.

 

La teoria s'impartirà en el centre de formació CIM on s'explicaran conceptes bàsics sobre obediència canina, així com la normativa municipal relativa a les mascotes. 

 

Les pràctiques es donaran als parcs canins del municipi, el 8 i 22 de juliol al parc de Alborgí i el 15 de juliol en el de Lloma Llarga. La duració de les classes serà de 9.30 a 11 h i els assistents duran a terme exercicis perquè els seus gossos aprenguen a controlar els seus estímuls, obeir ordres i millorar la seua sociabilización. 

 

A més, i amb l'objectiu de personalitzar la instrucció, els grups estaran formats per un màxim de deu persones i comptaran amb sis educadors canins que s'encarregaran d'oferir les pautes perquè els amos i propietàries entenguen com pensen i aprenen les seues mascotes. 

 

El curs és gratuït i en finalitzar els assistents rebran un diploma acreditatiu de gos ciutadà. Els interessats a participar hauran d'inscriure's a través del telèfon facilitat pel centre de formació 627 033 227.  

 

 

Informa Nou Horta. Paterna 

Modificat el Dimecres, 26 Juny 2019 13:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.