Compromís per Paterna demana que es canvie la ruta de l’autobus de La Canyada

Dijous, 18 Juliol 2019 12:36 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 211 vegades

Compromís per Paterna ha presentat per registre d’entrada una petició perquè es canvie la ruta de l’autobús al barri de La Canyada. Concretament la formació demana que es modifique l’actual ruta que circula pel carrer 408 i es trasllade al carrer 15.

 

Fonts de Compromís asseguren que veïns i veïnes de la zona els varen traslladar, ja fa uns mesos, els problemes que patien per culpa de la circulació de l’autobús, una problemàtica que ve suscitada pels carrers estrets per on es fa la circulació i que, de vegades, queda bloquejat el seu pas pels vehicles estacionats de veïns i veïnes. També informen que estos vehicles veïnals han aplegat inclús a patir desperfectes ocasionats pel pas de l’autobús. A més a més dels problemes amb els vehicles, aquesta ruta, produeix molèsties de soroll, tràfic i seguretat a causa dels girs tancats que el carrer 408 té, produint-se situacions de falta de visibilitat.

 

És per això que des de la formació valencianista pensen que una volta asfaltat completament el carrer 15 és necessari que la ruta es canvie a este carrer, un carrer molt més ample i que no ocasiona cap risc per a la ciutadania. El servei per als ciutadans d'esta forma no varia, al contrari, s'aconsegueix un millor servei, més segur i sense que es produeix-ca cap molèstia al veïnat.

 

 

Informa No Horta. Compromís per Paterna

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.