Santiago Segura presenta "Padre no hay más que uno" en el Festival de Cinema de Paterna

Dimarts, 23 Juliol 2019 11:38 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 204 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l'any, el Festival de Cinema de Paterna acollirà hui, dimarts 23 de juliol la preestrena de "Padre no hay más que uno", la nova comèdia dirigida i protagonitzada per Santiago Segura. La projecció estarà presentada pel propi actor i realitzador, que de nou ha escrit la pel·lícula al costat de Marta González de la Vega (Sin rodeos) amb tot un clàssic com La Gran Família com a principal referent.

 

Javier (Santiago Segura) és el que hem batejat com un “marit-cuñat”. Aqueix que sense ocupar-se en absolut del que suposa la cura de la casa i dels xiquets, sap perfectament què és el que cal fer, i que contínuament regala a la seua dona frases del tipus: “És que no t'organitzes”, o “no et poses nerviosa”, ja que considera que la seua desbordada dona s'ofega en un got d'aigua.

 

Javier haurà d'enfrontar-se a la realitat que suposa bregar amb cinc fills (de quatre i dotze anys) quan la seua dona decideix anar-se de viatge i deixar-li només amb ells. La caòtica situació que es provoca a casa evolucionarà de forma progressivament còmica fins al desastre més absolut, però alhora els donarà l'oportunitat a pare i fills de conéixer-se i gaudir-se per primera vegada.

 

Toni Acosta, Silvia *Abril i Leo Harlem completen el magnífic repartiment de la qual promet ser la comèdia familiar d'aquest estiu, en la qual l'actriu infantil Lluna Fulgencio, els debutants Carlos G. Morollón, Calma Segura i Sirena Segura i la youtuber juvenil Martina D´Antiocha interpreten als "angelitos" que posaran potes en l'aire la vida del protagonista.

 

"Padre no hay más que uno", que arribarà a les pantalles el divendres 2 d'agost, és una producció de Bowfinger International Pictures, Sony Pictures International Productions i Mamà es va anar de viatge la pel·lícula A.I.E., en coproducció amb Cindy Teperman i Mogambo, amb la col·laboració d'Atresmedia Cinema i la participació de Amazon Prime Vídeo i Atresmedia. La distribució nacional és a càrrec de Sony Pictures Entertainment Ibèria.

 

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l'Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenas i presentacions especials. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 23 Juliol 2019 11:40