Mig centenar de xiquets i xiquetes de Paterna participen en la Escoleta del Foc de Interpenyes

Dimecres, 21 Agost 2019 13:03 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 195 vegades

La Escoleta del Foc va reunir el dilluns 19 a la vesprada a mig centenar de xiquets i xiquetes, de 8 i 14 anys, que participaran en la Cordà Querubí i Infantil que se celebrarà hui a la vesprada en el cohetódromo.

 

Durant dues hores, els menors van aprendre tot el necessari per a participar en la Cordà, des de l'ús adequat dels coets, a la manera correcta de conducta durant la tirada per a prevenir riscos. 

 

Així mateix, es va realitzar un sorteig entre els menors per a triar als encarregats per portar corneta, la bengala verda i la bengala roja en cadascun dels grups.

 

En finalitzar el curset, els participants van rebre el braçalet de mans del regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea i la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa. 

 

Durant l'acte, Espinosa va voler destacar la importància d'aquesta activitat “que amb més de deu anys d'història ajuda a mantenir vives les tradicions del foc entre les noves generacions”.

 

Amb aquest acte es va donar el tret d'eixida a la setmana gran de Interpenyes dins de les Festes Majors. Durant els pròxims dies, els actes de foc ompliran la programació de festes de Paterna, que conclouran el diumenge amb la celebració de la Cordâ del carrer Major. 

 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 21 Agost 2019 13:06

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.