Paterna manté controlats els punts sensibles davant les intenses pluges

Divendres, 13 Setembre 2019 10:12 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 91 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna manté controlades les zones més sensibles de la ciutat de fortes precipitacions gràcies a l'operatiu especial d'emergències desplegat per a la gestió de les pluges, que ha sigut clau per al correcte desenvolupament de les accions encaminades a pal·liar els efectes d'aquestes.

 

 L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha recorregut al costat de la Tinent Alcalde de Mobilitat, Seguretat i Transició Ecològica, Nuria Campos, diversos punts de la localitat amb la finalitat de conèixer els treballs que s'estan realitzant per a minimitzar les incidències produïdes i recuperar la normalitat al més prompte possible. En aquest sentit, el primer edil ha destacat que la ràpida resposta dels equips municipals ha permès que les vies que s'han hagut de tallar per acumulació d'aigua s'òbriguen al trànsit en poc temps, com ha sigut el cas del pas inferior de l'Avinguda Europa – Lloma Llarga.

 

En les primeres hores del matí d'ahir, els arrossegaments produïts per les pluges han dificultat l'evacuació d'alguns embornals, però l'agilitat de la resposta de l'operatiu especial desplegat ha permès una ràpida neteja i el control d'aquests punts més sensibles a les intenses precipitacions.

 

Així mateix, els equips municipals han procedit a la tala d'un arbre al carrer Circumval·lació del barri de Campament davant el risc de caiguda.

 

Els treballs d'asfaltat que s'han realitzat en el municipi, les obres contra inundacions dutes a terme anteriorment i l'eficient coordinació dels efectius que formen part de l'operatiu han permès una actuació eficaç davant les pluges intenses, que han aconseguit en el terme municipal els 25 litres per m2 durant el matí d'avui, segons dades extretes de l'estació meteorològica municipal.

 

L'Ajuntament de Paterna, a través dels canals oficials de comunicació, manté informada a la població de qualsevol possible incidència que poguera produir-se en el municipi a causa de les precipitacions.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Divendres, 13 Setembre 2019 10:16