Paterna ordena una revisió dels arbres de la ciutat després del temporal

Dimecres, 18 Setembre 2019 11:58 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 119 vegades

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, està realitzant una completa revisió dels arbres de la localitat per a comprovar el seu estat després del fort temporal registrat durant els passats dies.

 

Tal com ha explicat l'Alcalde, Juan Antonio Sagredo, “s'estan revisant els arbres de tots els centres escolars, encara que no s'ha registrat cap incidència important”.

 

Quant a les conseqüències del temporal, el primer edil ha assenyalat que “no s'han registrat incidències importants encara que s'ha procedit a retirar tres arbres per a garantir la seguretat dels ciutadans”.

 

En concret, s'han retirat dos exemplars que havien caigut pels forts vents en el barri de La Canyada i en la carretera Manises, i també s'ha actuat en un arbre del carrer València que presentava símptomes d'inestabilitat.

 

A més, l'Alcalde ha destacat el bon funcionament de l'operatiu d'emergències durant el temporal, format per més d'un centenar de persones i mitjans tècnics “entre els quals es trobava la brigada de jardineria, que ha duplicat el nombre d'operaris de guàrdia durant el cap de setmana amb l'objectiu d'assegurar una ràpida resposta abans les incidències que es pogueren presentar”.

 

En aqueix sentit, el primer edil ha recordat, que durant els dies de temporal i com a mesura preventiva, es va tancar el **Parc Central i es van col·locar cartells en tots els parcs i jardins del municipi desaconsellant l'ús de les instal·lacions.

 

Finalment, l'Alcalde ha reiterat que “durant els pròxims dies es continuarà la revisió en jardins, parcs infantils i grans vies de la localitat per a prevenir trencaments d'exemplars en el futur que puguen posar en perill la seguretat de les persones”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 18 Setembre 2019 12:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.