Compromís per Paterna denuncia falta de previsió per part de l'Ajuntament

Dimecres, 02 Octubre 2019 13:48 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 200 vegades

Han coincidit al despatx de Compromís veïns de Paterna de dos zones diferents que estan patint el mateix problema, les obres municipals, un problema que els estan produint perjudicis molt greus, informa la formació en un comunicat. Per un costat, l'ajuntament ha variat els horaris i les rutes dels autobusos municipals, sense avisar amb la suficient antelació a la ciutadania, fet que ha originat problemes molt greus a algunes veïnes que hui han arribat tard a les seues feines per esta falta de previsió i de informació. Esta variació en les rutes i els horaris es produeixen per la necessitat de variar la normalitat de circulació com a conseqüència de les obres d'asfaltat que s'estan produint, principalment, en el barri de Santa Rita. 

 

Des de Compromís entenen que les rutes si s’està asfaltant el carrer es tinguen que modificar, per això, des de la formació valencianista, el que reclamen es que amb previsió de varios dies s'avise a la població per a que no pateixquen els problemes que estan patint. “Els horaris s'estan modificant la nit anterior, amb avisos a les parades d’autobús, sense contar que si els veïns no visiten la parada no s'enteren dels canvis. Caldria informar a la població a través dels mitjans municipals, inclús es podria envia una carta que en este cas si que seria útil, per a informar al veïnat de cada zona de les variacions que es van a produir en el transport municipal com a conseqüència de les obres” , ha destacat el regidor de la formació Carles Marti.

 

Per altre costat, veïns del carrer Jacinto Benavente, ja habituals des de fa un any, continuen sofrint unes obres inacabables al  seu carrer, informen que estan en una situació crítica, els que tenen comerços, no poden més, estan a punt de tancar, altres ho han tingut que fer ja. Els veïnat de la zona no entén com poden durar tant unes obres, que, a més a més, s'estan fent i refent. Des de Compromís demanem dues coses, per un costat que s'ajude als comerciants de la zona, tal i com varem demanar en una moció al plenari la legislatura passada, i ,per un  altre costat, que l'ajuntament intent influir en l'empresa executora de les obres, per a que minimitze l'impacte en la vida quotidiana dels veïns i comerciants. “Les obres estan causant desperfectes en viviendes i comerços que esperem que l'ajuntament es face càrrec”, informa Carles Marti.

 

“Per concloure, demanem que l'Ajuntament siga més previsor en les conseqüències que tenen  les obres que s'estan executant, que siga mes protector amb els seus veïns i veïnes, que vigile les actuacions que  estan realitzant i que les intente executar el més ràpid possible per evitar majors problemas al veïnat”, ha manifestat Martí.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.