Asivalco posa en contacte als seus associats amb grans empreses per a fomentar projectes d'Innovació

Dijous, 10 Octubre 2019 11:51 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 240 vegades

L'Associació d'Empresaris de Font del Pitxer està desenvolupant en els últims mesos diverses gestions per a tractar de facilitar als seus associats el contacte amb grans empreses que puguen ser-los d'utilitat, bé per a oferir-los els seus productes o serveis com a proveïdors, o bé amb l'objectiu que puguen facilitar oportunitats per a millorar la seua competitivitat i arribar a nous clients. Aquestes trobades es desenvolupen en paral·lel al projecte Innovapoli que, en col·laboració amb la Universitat de València, cerca fomentar els intercanvis d'experiències d'Innovació empresarial en les empreses de Font del Pitxer, però també amb les d'altres àrees empresarials.

 

El passat 3 d'octubre un grup d'empresaris de Font del Pitxer, acompanyats pel gerent de l'entitat, Joaquín Ballester, i el catedràtic de la Universitat d'Economia, César Camisón, van visitar la seu d'Iberdrola per a posar sobre la taula diferents iniciatives relacionades amb projectes d'I+D+i que podrien dur-se a terme entre aquestes signatures i el gegant de l'energia. D'aquesta trobada també va sorgir la possibilitat que aquestes empreses puguen establir una relació amb Iberdrola com a proveïdors de serveis o productes, per al manteniment d'instal·lacions. D'altra banda, i en el mateix context, va tenir lloc dimarts passat dia 8 una trobada entre més de 60 empresaris de Font del Pitxer i representants de Amazon Business, sent la primera reunió d'aquest tipus que desenvolupen en una àrea industrial a nivell nacional per a la presentació de la seua Marketplace. En la trobada mantinguda ahir es va explicar als associats a Asivalco la possibilitat d'usar aquest canal, que permet facilitar els intercanvis de productes entre empreses, fomentant a més la seua expansió internacional, el desenvolupament de marca i el posicionament online de les empreses que s'adherisquen.

 

Per al president de Asivalco, Santiago Salvador, “aquestes últimes reunions i trobades són part de la línia que estem seguint de posar en contacte a les nostres empreses amb grans signatures i entitats, amb la finalitat que puguen beneficiar-se mútuament. A més, ho fem amb l'objectiu que puga crear-se unes condicions perquè sorgisquen nous projectes d'Innovació per part de les nostres empreses, dins de l'estratègia general del projecte Innovapoli, que venim desenvolupant amb la Universitat de València i que cerca propiciar trobades entre empreses motores i aquelles que volen endinsar-se en el desenvolupament d'accions d'I+D+i”.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 10 Octubre 2019 12:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.