Paterna ix del Pla d'Ajust 4 anys abans en liquidar el deute de 27.000.000€

Dilluns, 14 Octubre 2019 13:35 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 173 vegades

L'Ajuntament de Paterna ix del Pla d'Ajust en liquidar 4 anys abans el deute del Pla de Pagament a Proveïdors que va heretar de l'anterior govern del PP.

 

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha explicat que l'equip de govern portarà al ple extraordinari que se celebrarà dimarts que ve una modificació pressupostària per a crear la partida econòmica amb la qual amortitzar, de manera anticipada, els préstecs ICO per import de 27 milions.

 

Amb el pagament d'aquest deute, Paterna avança la seua sortida del Pla d'Ajust en lloc d'esperar al 2023 i es converteix en una de les primeres grans ciutats a deixar d'estar sotmesa a aquest pla.

 

En aquest sentit, el primer edil ha recordat que "amb la sortida d'aquest pla, Paterna disposarà d'una major flexibilitat pressupostària per a poder destinar els diners a inversions productives i que milloren la qualitat de vida de tots els paterners i paterneres".

 

Així mateix, ha incidit en què "aquesta liquidació és el resultat de l'excel·lent gestió econòmica realitzada per l'Executiu socialista durant aquests últims anys, que ha aconseguit mantenir un equilibri financer de les arques municipals, crear ocupació, reduir el deute municipal del 72% que li va deixar el PP en 2015 a menys del 20%, abaixar els impostos i invertir més de 30 milions d'euros en obra pública per a millorar la ciutat".

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dilluns, 14 Octubre 2019 13:36

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.