Les biblioteques de Paterna acolliran contacontes per a animar la lectura entre el públic infantil

Dimecres, 30 Octubre 2019 13:27 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 295 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Servei de Biblioteques de l'Ajuntament de Paterna ha organitzat per als pròxims mesos activitats infantils a les biblioteques i agències de lectura amb l'objectiu de fomentar la lectura entre els xiquets i xiquetes del municipi.

 

Així ho ha anunciat el regidor de Smart City, Atenció a la Ciutadania, Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, qui ha destacat que “es tracta d'una iniciativa d'animació lectora dirigida al públic infantil en la qual a través dels contacontes es busca despertar la il·lusió dels més xicotets pels llibres”.

 

A més, i per a acostar les activitats a totes les famílies paterneres, els contacontes se celebraran en totes les biblioteques o agències de lectura dels diferents barris de la localitat.

 

El primer contacontes tindrà lloc aquest dimecres 30 d'octubre a les 18 h a la Biblioteca de la Cova Gran. Coincidint amb la proximitat de la festivitat d'Halloween, l'activitat estarà relacionada amb el món dels monstres des d'una perspectiva infantil i serà a càrrec de Marta Pereira.

 

El dimecres 20 de novembre, Almudena Francés interpretarà el conte per a majors de 3 anys “Contes de velles” a les 18 hores en l'agència de lectura de Terramelar.

 

Els contacontes arribaran a l'Agència de lectura de la Coma el dimarts 3 de desembre, on les famílies podran gaudir del conte “D'un lloc en el món” interpretat per Marta Pereira.

 

Finalment, el 2 de gener es tancarà el cicle amb el recital a càrrec d'Almudena Francés de de el conte “La casa de Carmeta” dirigit a xiquets i xiquetes majors de tres anys. L'activitat se celebrarà a la Biblioteca V.M Carceller de la Canyada a les 12 hores. 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 30 Octubre 2019 13:32