Paterna avança el seu servei de biblioteques 24 hores al 16 de desembre

Divendres, 29 Novembre 2019 12:08 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 158 vegades

Les biblioteques i sales de lectura de Paterna tornen a ampliar de manera extraordinària els seus horaris d'obertura amb l'objectiu de facilitar l'estudi als paterners i paterneres.

 

Així ho ha anunciat el regidor de Smart City, Atenció a la Ciutadania, Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, qui ha explicat que “hem avançat al 16 de desembre la data en la qual començarà a oferir-se el servei perquè els estudiants puguen començar a preparar-se els seus exàmens amb el temps necessari”.

 

Així mateix, Jodar ha recordat que, al costat de la biblioteca de la Cova Gran, que romandrà oberta 24 hores, també s'amplien a 15 hores diàries els centres d'estudis de la Canyada, Campament i Terramelar, “d'aquesta manera s'evita que els veïns i veïnes d'aquests barris hagen de desplaçar-se al nucli urbà per a estudiar”.

 

D'aquesta manera, les instal·lacions de la biblioteca de la Cova Gran romandran obertes del 16 de desembre i fins al 24 de gener en horari ininterromput de dilluns a diumenge, mentre que les sales d'estudis obriran de 9 a 24 hores de manera continuada.

 

Les instal·lacions només romandran tancades durant els festius oficials Nit Bona (24 desembre), Nadal (25 de desembre), Nit Vella (31 de desembre), Any Nou (1 de gener), la vesprada de la nit de Reyes (5 de gener) i el dia de Reyes (6 de gener).

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 29 Novembre 2019 12:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.