La Policia Local de Paterna crea una web pròpia de Tallers d'Autoprotecció de Dones

Dimecres, 04 Desembre 2019 16:36 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 110 vegades

La Policia Local de Paterna ha llançat una web amb informació sobre els Tallers d'Autoprotecció per a Dones que s'organitzen en el municipi a través de la seua Escola de Formació.

 

“Davant l'augment en la demanda d'estos tallers, hem volgut centralitzar en una mateixa plataforma digital tota la informació relacionada amb l'activitat, així com facilitar les inscripcions de manera telemàtica” ha explicat la Tinent d'Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos.

 

En este sentit, Campos ha ressaltat que la web també inclou una secció amb contingut relacionat amb la violència masclista “de manera que es facilita informació perquè les dones coneguen els recursos públics disponibles i mètodes de protecció que permeten combatre esta xacra social”.

 

A més, la nova web inclou també la metodologia de les classes com una guia didàctica on s'expliquen els objectius a aconseguir mitjançant el taller, així com els requisits que s'han de complir per a participar o els grups i horaris en els quals es poden inscriure les interessades.

 

També compta amb una secció de notícies i una de vídeos pràctics on els instructors mostren la manera de realitzar correctament diferents exercicis d'autodefensa.

 

Així mateix, s'inclou un formulari de contacte per a poder realitzar consultes directes als instructors i un enllaç per a inscriure's en els tallers de manera ràpida i senzilla.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 04 Desembre 2019 16:38