Paterna acull la Fira Ocupació 2019 per a fomentar l'ocupació i l'emprenedoria

Dijous, 05 Desembre 2019 14:56 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 102 vegades

Paterna ha acollit hui la Fira Ocupació 2019 que organitza Cambra València juntament amb la Diputació de València, l'Ajuntament de la ciutat i la col·laboració del Fons Social Europeu, amb l'objectiu de fomentar l'ocupació de les persones desocupades i afavorir l'emprenedoria.

 

L'Alcalde Juan Antonio Sagredo, un dels encarregats de l'obertura d'esta jornada, ha destacat durant la sessió inaugural el potencial econòmic de Paterna, de la qual ha subratllat que “és la ciutat amb major taxa d'ocupació autonòmicament i la número 14 en l'àmbit nacional, gràcies al dinamisme industrial, a la política municipal d'atracció d'empreses, a l'ecosistema emprenedor i a l'aposta per la col·laboració públic-privada”.

 

En aqueix sentit, el primer edil ha explicat que des de l'Ajuntament “apostem per iniciatives que afavorixen la contractació d'aturats i la creació d'ocupació, com el Xec Ocupació i el Xec Emprenedor, i treballem perquè les empreses situades a la ciutat utilitzen els serveis de l'Agència Municipal de Col·locació per a la contractació dels nostres aturats”.

 

També han estat presents en esta cita el Director de Cambra València, Jorge Linares, el Vicepresident de l'Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, així com experts i tècnics d'ocupació i promoció econòmica, encarregats de realitzar tallers i conferències per als assistents.

 

A més d'estes activitats, la Fira d'Ocupació ha comptat amb una zona en la qual, des de les 11 del matí, s'han realitzat 700 entrevistes programades amb les 39 empreses que han presentat 166 ofertes d'ocupació en esta cita.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dijous, 05 Desembre 2019 14:58

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.