Compromís per Paterna qualifica de paripé la presència del govern municipal al COP25 de Madrid

Dilluns, 09 Desembre 2019 11:57 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 196 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Compromís per Paterna ha qualificat hui de paripé que l'equip de govern vaja a Madrid a vendre Paterna com un poble verd, quan al mateix temps el govern socialista està impulsant la destrucció de l’últim gran pulmó verd de l’àrea metropolitana, "un autèntic acte d'hipocresia, altra foto per a vendre postureo i fum", ha manifestat la formació en un comunicat.

 

Tal com han anunciat a la premsa, el govern municipal viatjarà aquest dilluns a la COP25 de Madrid per tal de vendre les virtuts de Paterna com a municipi compromés amb el medi ambient. "Ara els toca ser verdets i en compte de fer accions realment beneficioses per al nostre entorn, com lluitar contra la instal·lació d' Intu Mediterrani al nostre poble, lluitar contra l’ampliació del Bypass o controlar a les empreses químiques que ens omplin l’aire de contaminants perjudicials, prefereixen vendre accions puntuals i poc efectives", manifesta el regidor de Compromís per Paterna, Carles Martí.

 

"Viatge a Madrid per a parlar del projecte GUARDIAN, quan és una iniciativa de Riba-Roja, les ovelles que pasten pel Parc Natural del Túria, un projecte que va iniciar Compromís, els 3.000 arbres plantats en 3 anys, que els han plantat els coles, els nostres comerciants i els nostres veïns i veïnes, coses que a banda d'insuficients cap és una idea original de l'equip de govern", declaren fonts de la coalició.

 

Per a Carles Martí, “simplement signant un decret que desestime el projecte de Puerto Mediterrani ajudarien molt més al medi ambient, sols amb eixe acte, sí que seríem un municipi pioner, un municipi que lluita realment contra les polítiques especuladores i que s’estan carregant el nostre planeta, la resta són accions de maquillatge verdet que queden molt bé a la premsa, però que en realitat de poc serveixen".

 

"Si de veres l'equip de govern vol protegir els nostres arbres i impedir l'emissió de tones de CO₂, doncs que aproven d’una vegada per totes l’ordenança de l'arbrat, impulsada per la ciutadania davant l'inoperancia i falta de control actual, i facen un pla de replantació de l’arbrat urbà. I, per damunt de tot, impedisquen la tala de milers d’arbres a les Moles", asseveren fonts de la formació.

 

"Ni és tan difícil, ni arribem tard, este dilluns és el moment, el moment de que diguen públicament Intu Go Home, així de veres demostraran que fan un gir de 90 graus a les seues polítiques, tot lo que no siga això és anar a fer el ridícul", conclou Carles Martí.