Paterna suma un nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics al Parc Tecnològic

Dilluns, 09 Desembre 2019 16:11 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 162 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

 

Patern compte des de hui amb un nou punt de recàrrega públic i gratuït per a vehicles elèctrics al Parc Tecnològic.

 

La instal·lació, subvencionada per l'Ajuntament de Paterna i l'IVACE, i es troba en el número 27 de la Ronda Narcís Monturiol, aferma el compromís de l'equip de Govern municipal per la mobilitat sostenible i els sistemes alternatius de transport.

 

Tal com l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha explicat, “ser sostenibles ja no és un repte del futur, és una responsabilitat del present. Este tipus de mesures han de ser preses com a habituals o arribarem tard”.

 

En este sentit, el primer edil ha recordat “l'Ajuntament de Paterna, sufragant el cost de l'energia, està impulsant l'ús d'energies renovables, perquè la resta de sectors es llancen a invertir i millorar”.

 

L'acte de posada en funcionament ha comptat, a més d'amb l'Alcalde de la ciutat, amb la Tinenta Alcalde de Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, amb la Directora General de l'IVACE, Júlia Company, el president de l'Entitat de Conservació València Parc Tecnològic, Antonio Alagarda i amb Daniel Sánchez, soci director d'OVANS, empresa responsable de la instal·lació.

 

Este segon punt instal·lat al Parc Tecnològic és de càrrega ‘semi-ràpida’ i disposa de dos connectors que poden donar servei a dos vehicles alhora, oferint una potència de 22 kW per cada presa. A més, els usuaris i usuàries poden accedir al seu control i activació través d'aplicacions de geolocalització.

 

Amb esta nova base de càrrega ja són tres les que funcionen a la ciutat, en les àrees industrials del Parc Tecnològic i Fuente del Jarro.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 09 Desembre 2019 16:12