Paterna repartirà papereres en els centres escolars d'educació infantil per a lluitar contra "El monstre de les clavegueres"

Dimarts, 14 Gener 2020 14:44 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 370 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, juntament amb l'empresa mixta Aigües de Paterna, repartirà papereres de cartó en tots els centres escolars d'educació infantil de la ciutat per a lluitar contra “El monstre de les clavegueres”.

 

Aquesta campanya de sensibilització s'estendrà a tots els veïns i veïnes del municipi amb la finalitat de conscienciar sobre els productes NO aptes per a ser rebutjats pel vàter, així com dels efectes negatius d'aquestes pràctiques.

 

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Transició Ecològica, Nuria Campos “amb aquesta campanya volem sensibilitzar sobre els danys que es produeixen en les infraestructures públiques així com dels problemes mediambientals que s'ocasionen amb l'abocament de productes higiènics en l'excusat”.

 

Amb el lema “No alimentes al monstre de les clavegueres”, les papereres de cartó es distribuiran en tots els centres d'educació infantil del municipi i, també, es facilitaran a tots els veïns i veïnes que s'acosten a les oficines d'Aigües de Paterna al carrer mestre Soler, 36.

 

Aquesta iniciativa s'està coordinant amb els centres educatius de la ciutat per a -tal com ha afirmat el regidor d'Educació, David Fortea- “posar especial atenció en la conscienciació dels nostres xiquets i xiquetes, de manera que adquirisquen hàbits més sostenibles pel que fa a la deixalla de productes higiènics, fomentant des d'edats primerenques conductes que eviten els efectes negatius en el medi ambient “.

 

Amb aquesta mesura, Paterna se suma a una nova acció de la campanya contra “El monstre de les clavegueres” promoguda per l'Associació Espanyola de Proveïments d'Aigua i Sanejament (AEAS), i a la qual s'han adherit ja centenars de ciutats i municipis espanyols.

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 14 Gener 2020 14:47