Compromís per Paterna celebra la decisió de l’advocacia del Consell

Dimecres, 22 Gener 2020 09:02 Escrit per  Compromís per Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 262 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Compromís per Paterna ha mostrat la seua satisfacció en conéixer la notícia referent al recurs que interposarà l’advocacia de la Generalitat Valenciana a la sentència que donava la raó al megacentre comercial Puerto Mediterraneo. “Pensem que amb esta decisió es dóna un pas més per a la protecció de Les Moles, veiem refrendat amb la mateixa tot allò que hem defensat, argumentat i al·legat des de 2012, molt de temps fer front a mentides i manipulacions interessades”, indica la formació en un comunicat.

 

Al mateix, el regidor de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, manifesta, “sempre hem defensat que la decisió que va prendre el Partit Popular en el seu dia, allà en el 2012, de clavar-mos eixe centre comercial a Paterna, en Les Moles, contravenia qualsevol legislació ambiental autonòmica, estatal i inclús europea, una vegada més tornem a celebrar que els criteris legals que manté el Consell, en este cas l’advocacia de la Generalitat Valenciana, tornen a apostar per fer fora estes anheles especulatives i de destrucció de territori al nostre poble. Nosaltres anem a continuar defensant Les Moles com un espai per a protegir, per a gaudir i per a impedir que s’assente al nostre poble una activitat que fique en risc el comerç local del municipi i de la comarca”.

 

La formació valencianista també insta a l’Ajuntament al fet que després d’esta notícia desistisca d’eixa megarequalificació i d’una per totes torne a la senda de la lluita pel canvi climàtic i de la protecció del comerç local de Paterna.

 

 

Informa Nou Horta. Compromís per Paterna

Modificat el Dimecres, 22 Gener 2020 09:05