Èxit en els primers dies de l'exposició de les Coves de “Dolor i Gloria” de Paterna

Dijous, 23 Gener 2020 10:48 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 126 vegades

L'exposició “Dolor i Gloria”, instal·lada en l'Espai Cultural Cuevas del Batà, ha rebut més centenar de visitants en la primera setmana que porta oberta al públic, malgrat l'adversa climatologia dels últims dies.

 

La mostra permanent, inaugurada recentment, ha despertat un gran interés en el públic, que pot conéixer a través d'ella vídeos i fotografies del rodatge en el municipi així com material aportat pel propi director. Així mateix, l'exposició inclou la recreació d'un habitatge que permet conéixer de primera mà com vivien els coveros de l'època.

 

Les coves, declarades Bé d'Interés Cultural, són un dels atractius turístics que l'Ajuntament promociona des de hui en Fitur 2020, una de les cites nacionals i internacionals de major importància per al sector.

 

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “Paterna participa per quart any consecutiu en aquesta important fira, que compleix ja 40 anys, posicionant-se com a destinació turística amb gran potencial gràcies al nostre patrimoni històric i cultural, les nostres festes i la nostra gastronomia”.

 

En l'estand de Paterna, des de hui i fins diumenge que ve 26 de gener, els visitants coneixeran la ruta turística que s'ha organitzat per a mostrar els escenaris de la pel·lícula “Dolor i Gloria” d'Almodóvar, així com l'exposició permanent que ja està tenint un gran acolliment. A més, Paterna serà l'únic municipi valencià present en l'Espai Fitur Cinema, el dijous a les 16.30, gràcies a la projecció que ha suposat el rodatge de la pel·lícula a la ciutat.

 

La*Cordà té també un protagonisme destacat gràcies a unes ulleres de realitat virtual que permetran al públic que acudisca a l'estand viure l'experiència de participar en aquest espectacle pirotècnic declarat Festa d'Interés Turístic Nacional. També a través d'aquesta tecnologia es podrà visitar l'exposició “Dolor i Gloria” de manera virtual.

 

Així mateix, l'espai de Paterna en Fitur 2020 promociona les Festes de Moros i Cristians, que s'han convertit ja en un referent cultural i turístic amb els seus més de 40 anys d'història, i la gastronomia local amb els famosos “Cachaps” com a emblema.

 

“A Paterna”, afirmava Espinosa, “tenim de tot, i per això Fitur suposa una oportunitat immillorable per a promocionar els nostres atractius i continuar atraient turisme nacional i internacional a la nostra ciutat”.

 

 

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 23 Gener 2020 10:50

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.