L'Ajuntament de Paterna realitza la revisió d'infraestructures i arbres després del pas de la borrasca

Dijous, 23 Gener 2020 11:06 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 188 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna, està duent a terme la revisió de desperfectes tant en infraestructures municipals com en l'arbratge per a garantir la seguretat dels veïns i veïnes.

 

Tal com ha assenyalat la regidora de Serveis, Mercedes Navarro, “durant el matí del dimarts ja es va realitzar una primera revisió de les zones escolars del municipi, actuant en les incidències detectades d'urgència per a assegurar que els menors no corregueren cap perill”.

 

I és que, durant la jornada de fortes pluges, es van registrar més d'una trentena d'incidències en el municipi per caiguda de branques o arbres en la via pública o línies elèctriques, la major part en el barri de la Canyada.

 

Així mateix es van produir desperfectes en algunes infraestructures com la caiguda del clos en un solar privat de Mas del Rosarí o la caiguda d'un focus de l'estadi Gerardo Salvador per a la reparació del qual s'utilitzarà una grua de més de 30 metres.

 

“Durant els pròxims dies, s'intensificaran per part de la brigada de guàrdia les tasques de control com el reconeixement d'arbres en parcs infantils, jardins i grans vies, per si calguera actuar en algun amb perill de caiguda de branques o possible trencament del tronc” ha destacat la regidora Navarro.

 

Per la seua part l'Alcalde de la localitat, Juan Antonio Sagredo, ha destacat el bon funcionament de l'Operatiu Especial d'Emergències que ha estat actiu des de la matinada del dilluns fins al dia de hui, i que “gràcies a l'estreta col·laboració de les diferents àrees que el conformen s'ha evitat danys importants” ha conclòs.

 

 

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 23 Gener 2020 11:09