Més de 70 mascotes participen en el Curs d'obediència canina urbana de Paterna

Dilluns, 10 Febrer 2020 14:37 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 131 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Més de 70 mascotes han participat aquest matí en el curs d'obediència canina urbana organitzat per la Regidoria de Benestar Animal de Paterna en col·laboració amb els educadors de l'Escola de Formació *CIM, que s'ha celebrat en la zona d'esplai caní de Lloma Llarga.

 

La primera de les jornades pràctiques, d'un total de tres, ha suposat, tal com ha explicat la regidora de l'àrea, Mercedes Navarro, “un èxit de participació, que mostra el bon acolliment d'aquesta iniciativa que vam posar en marxa ja l'any passat”.

 

Durant aquesta sessió, i amb l'objectiu de personalitzar la instrucció, s'han format grups reduïts de persones amb les seues mascotes, assistits per educadors canins que han oferit pautes perquè els amos i propietàries entenguen com pensen i aprenen les seues mascotes.

 

En aquest sentit, tal com detallava la regidora de Benestar Animal, “el curs té com a objectiu que els veïns i veïnes del municipi aprenguen a comunicar-se millor amb les seues mascotes i coneguen tècniques d'obediència i educació que faciliten la convivència, fent de Paterna una ciutat Animal friendly, compromesa amb el benestar de la ciutadania i, també, amb el dels animals de companyia”.

 

El curs, completament gratuït i en el qual calia inscriure's, consta de quatre sessions, una teòrica i tres pràctiques. Les dues jornades pràctiques restants se celebraran, també en la zona d'esplai caní del carrer Melissa en Lloma Llarga, els dilluns 17 i 24 de febrer, de 9.30 a 11 del matí.

 

A més, en finalitzar el curs els assistents rebran un diploma acreditatiu de gos ciutadà. 

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dilluns, 10 Febrer 2020 14:38