Paterna ofereix sales d'assaig per 40 euros al mes per als grups locals

Dimarts, 11 Febrer 2020 14:40 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 94 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a sol·licitar perquè els grups locals que ho desitgen puguen sol·licitar una sala d'assaig en l'Espai Només Música, situat en el polígon de Santa Rita.

 

Tal com ha explicat el regidor de Recursos per a la Ciutadania i Joventut, Roberto Usina “es tracta d'un espai condicionat perquè els joves puguen assajar en les millors condicions, afavorint l'expressió artística de les bandes locals”.

 

A més, el regidor també ha destacat que “amb aquesta iniciativa pretenem dinamitzar la creació de nous grups de música en el municipi, facilitant un espai on puguen assajar a un mòdic preu de 40 euros mensuals”.

 

Per a realitzar la sol·licitud, els grups interessats hauran de presentar una instància, que podran trobar en la web municipal, per registre d'entrada a l'Ajuntament, acompanyada de fotocòpies del DNI de tots els membres de la banda abans del 15 de febrer.

 

Els i les joves que vulguen optar per una d'aquestes sales i necessiten més informació, poden posar-se en contacte amb la Casa de la Joventut de Paterna a través dels telèfons 96 137 01 03 en horari de vesprada de dilluns a divendres de 17 a 20.30 h o els dimarts i dijous al matí d'11 a 13.30 h.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimarts, 11 Febrer 2020 14:41