L'Ajuntament de Paterna reforça l'estructura dels ancoratges del coetòdrom

Dijous, 27 Febrer 2020 15:44 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 103 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha realitzat un projecte de reforç estructural dels punts d'ancoratge al sòl del coetòdrom.

 

Així ho ha anunciat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, qui ha explicat que “després de la revisió tècnica que es realitza anualment, estimem oportú fer un projecte per a renovar i substituir alguns elements, per a garantir encara més la seguretat i bon estat d'aquesta instal·lació en la qual cada any es disparen milers de coets”.

 

D'aquesta manera, amb una duració de dos mesos i una inversió de 60.000 euros, s'han dut a terme els treballs per a substituir els elements d'ancoratge que, a causa de filtracions d'aigua, s'havien oxidat i deteriorat.

 

A més, el projecte ha contemplat la substitució de part del formigó així com la col·locació de noves xapes inferiors i superiors d'ancoratge per a reforçar la solidesa de la connexió amb l'estructura desmuntable.

 

Els treballs han inclòs també el muntatge de l'estructura metàl·lica per a alinear i comprovar la correcta col·locació amb els punts d'ancoratge reparats, de manera que tant la superfície en planta, d'uns 540 m2, com l'estructura mòbil es troben en perfectes condicions per a la seua instal·lació i ús.

 

El coetòdrom, que data de 2001, s'ha convertit en un referent en les festes patronals de Paterna, sent l'espai en el qual se celebren múltiples actes relacionats amb la pólvora, com l'emblemàtica Recordà.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 27 Febrer 2020 15:45

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.