Paterna vive un intenso fin de semana con la Cabalgata del Ninot y el Día de Andalucía como protagonistas

Dilluns, 02 Març 2020 15:48 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 227 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Paterna ha viscut un intens cap de setmana on les Falles han compartit protagonisme amb el Dia d'Andalusia o les competicions esportives.

 

El dissabte a la vesprada, les 17 comissions falleres van traure a relluir tota la seua creativitat en la Cavalcada del Ninot, que va recórrer el centre de la ciutat i on falleres i fallers van representar amb ironia i humor els temes d'actualitat. La contaminació, la política o pel·lícules com a Dolor i Gloria van centrar la crítica fallera.

 

La Falla Dos de Maig es va alçar amb el primer premi de la Cavalcada gràcies a una divertida sàtira que, amb el tema “Continue sent el Rei”, va incloure galls, tacs i fins i tot 'mariachis' que van animar amb les seues cançons el recorregut.

 

A la nit, fallers i veïns es van donar cita a l'esplanada del cohetòdrom per a gaudir d'una nit d'orquestra organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de la Junta Local Fallera.

 

Per part seua, el Dia d'Andalusia va centrar els actes del matí del diumenge amb una missa rociera a l'Església Sant Pere Apóstol a la qual va assistir l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de membres de la corporació municipal, i a la qual va seguir un espectacle de música i dansa en el Teatre Capri.

 

També l'esport va ser protagonista amb la celebració de l'XI Trofeu de Ball Esportiu Vila de Paterna que es va celebrar a la ciutat esportiva municipal. La competició va incloure les categories Single Llatí i Open Sub 9, 15 i Sènior.

 

Informa Nou Horta. Paterna

 

Modificat el Dilluns, 02 Març 2020 15:52