L'Ajuntament converteix la web Paterna Ciutat d'Empreses en portal d'informació empresarial i laboral del Covid-19

Dilluns, 23 Març 2020 16:28 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 23 vegades

L'Ajuntament de Paterna, a través de la web de l'Associació Paterna Ciutat d'Empreses, www.paternaciudaddeempresas.es, oferix informació actualitzada i detallada sobre tots aquells dubtes, tràmits, mesures i qüestions relacionades amb l'empresa i els treballadors a conseqüència de l'estat d'alarma generat pel coronavirus COVID-19 en el qual ens trobem.

 

Amb l'objectiu d'oferir als veïns i veïnes informació veraç i oficial, el consistori ha decidit utilitzar aquest portal com a canal de comunicació econòmica, empresarial i laboral per a ajudar empresaris i treballadors a resoldre els dubtes i preguntes més freqüents que sorgixen davant aquesta situació excepcional.

 

Per a això, s'ha habilitat en el web un bàner especial estructurat en diferents apartats amb informació pràctica sobre procediments, normativa disposicions, circulars, recomanació o guies que poden servir d'ajuda i assessorament al col·lectiu de treballadors i empresaris afectats per aquesta nova situació laboral que planteja l'estat d'alarma.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dilluns, 23 Març 2020 16:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.