Ciutadans Paterna dóna suport a l'ajornament del pagament de l'IBI i la suspensió de taxes en el municipi

Dimarts, 24 Març 2020 12:30 Escrit per  Cs Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 116 vegades

El regidor i portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha declarat que “Cs Paterna dóna suport a l'ajornament del pagament de l'IBI i la suspensió de taxes en el municipi”. “Secundem les mesures impulsades recentment pel govern de Paterna perquè són moments durs”, ha explicat el portaveu, qui també ha advertit que “segur que haurem de posar damunt de la taula moltes més mesurades per a pal·liar els efectes d'aquesta crisi sanitària i en conseqüència, econòmica”.


Per a Ibáñez, “la reducció de taxes de les terrasses per ocupació de la via pública i la suspensió de taxes dels mercats ambulants suposaran un alleujament per a aquests autònoms per un probable descens d'activitat en pròximes setmanes”. “Serà una situació molt complicada i és el moment d'estar al costat de tots aquests professionals”, ha subratllat el regidor.


En la mateixa línia, Ibáñez ha ressaltat que “l'ajornament del pagament de l'IBI i la possibilitat del seu fraccionament serà una mesura de gran utilitat per a tots aqueixos ciutadans que, per motiu del covid-19, hagen hagut de parar l'activitat i hagen vist minvar els seus ingressos”.


A més, el portaveu ha expressat “les condolences, de part de tot l'equip taronja, a les famílies que han perdut a algun dels seus sers estimats a conseqüència del covid-19 i un missatge d'ànim a tots els paterners que estan afectats pel virus”.

 

D'altra banda, el regidor ha agraït “el seu esforç a tots els professionals que estan treballant per la nostra seguretat, professionals sanitaris, protecció civil, militars, policia nacional, guàrdia civil i per descomptat a la nostra policia local, que està fent una gran faena en el municipi”.


“En nom de Cs vull donar les gràcies també a la immensa a tots els veïns que acaten les mesures de l'estat d'alarma; unes mesures dures, que la ciutadania està portant amb responsabilitat, deixant una petjada en la història de civisme, convivència i solidaritat”, ha destacat Ibáñez.


Finalment, ha assegurat, “Ciutadans Paterna estarà al costat del govern local, amb la màxima lleialtat i responsabilitat, perquè això no va de sigles, ni d'ideals, ni de posicionaments”. “Aquest moment que travessem només el superarem amb la unió de tots els espanyols”, ha defensat.

Modificat el Dimarts, 24 Març 2020 12:31

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.