L'Ajuntament i l'EVHA eximixen del pagament de lloguer a totes les famílies d'habitatges socials de Paterna

Dimecres, 25 Març 2020 13:06 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 34 vegades

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Oficina Municipal d'Habitatge i en coordinació amb l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVHA), ha anunciat hui que eximirà del pagament del lloguer durant tres mesos als inquilins d'habitatges socials de Paterna.

 

D'aquesta manera, tots els veïns i veïnes que ocupen alguna de les prop de 1.500 habitatges socials que hi ha a Paterna, siguen del parc municipal o de l'EVHA, no pagaran el rebut de lloguer durant els tres mesos que venen.

 

Amb aquesta decisió, que forma part del paquet de mesures econòmiques i socials aprovades per la Mesa Permanent de la Crisi del COVID-19 de l'Ajuntament per minimitzar els impactes de la crisi sanitària a les economies familiars, el consistori paterner busca ajudar a les famílies en risc d'exclusió social de la ciutat, garantint-los el dret a l'habitatge durant l'estat d'alarma i després d'ell.

 

Per això, l'Ajuntament també ha enviat una carta a la Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (SAREB) perquè durant aquest estat d'alarma també exoneren del pagament dels mesos de lloguer a les famílies més necessitades de Paterna, tal com preveu el Reial Decret 464/2020, al mateix temps que li ha sol·licitat que, un cop acabe aquesta situació, allarguen la paralització dels procediments de desnonament a les famílies que no disposen d'alternativa habitacional.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 25 Març 2020 13:09

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.