Paterna augmenta els serveis del Refugi Animal i autoritza els seus voluntaris

Dimecres, 25 Març 2020 17:08 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna ha implantat una sèrie de mesures en el Refugi municipal per a augmentar l'atenció que es presta als animals que viuen en ell durant aquesta situació d'estat d'alarma provocada per la crisi sanitària del coronavirus COVID-19.

 

L'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna (Gespa), encarregada de la gestió del refugi, ha creat un equip humà format per coordinadors i voluntaris que col·laboraven habitualment amb el centre i ha establit uns protocols de passeig per als animals adaptats a aquesta nova situació.

 

D'aquesta forma, als passejos d'animals que porta diàriament a cap el personal de Gespa del Refugi, s'incorporen també els dels voluntaris, que es realitzaran els dijous i dissabtes, entre les 9 i les 13 hores.

 

A més, cada voluntari, que comptarà amb una autorització, podrà manipular únicament una corretja i els recorreguts es realitzaran en parella, mantenint la distància de seguretat recomanada. El trajecte dels passejos serà similar al que ja es realitzava, des del refugi fins a la zona d'esplai caní de Font del Pitxer.

 

Amb aquestes mesures de coordinació, protecció i seguretat, l'equip de govern municipal oferix als animals que s'alberguen en les instal·lacions municipals la mateixa atenció de la qual ja gaudien abans de l'Estat d'Alarma, assegurant-los unes condicions de cura i atenció òptimes, independents a la situació de crisi a la qual assistim.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 25 Març 2020 17:10