La Policia Local de Paterna reforça la seua plantilla davant el COVID-19 amb la incorporació de 4 nous agents

Dijous, 02 abril 2020 14:24 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 34 vegades

La Policia Local de Paterna, amb caràcter d'urgència i prèvia autorització de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, ha incorporat aquesta setmana la seua plantilla quatre agents interins, aconseguint així els 104 efectius.

 

Amb l'arribada d'aquests nous agents, que estarán fins que es convoquen les places de policia que l'Ajuntament té ja pressupostades, la Policia Local reforça els serveis destinats a garantir el compliment de l'estat d'alarma així com el suport logístic i de seguretat durant aquesta situació d'emergència.

 

I és que amb l'actual situació de crisi sanitària provocada pel coronavirus i el confinament decretat, la labor de la policia es fa encara més imprescindible per a garantir la seguretat, el proveïment i l'ordre públic del municipi.

 

Amb aquesta fi, i en coordinació amb la Mesa permanent de Crisi del COVID-19 de l'Ajuntament, la Policia ha adoptat tota una sèrie de mesures urgents i d'organització, no sols per a poder fer efectives totes les mesures decretades, sinó per a protegir la salut tant de la ciutadania com dels propis integrants del cos policial.

 

Per a això, la totalitat dels 104 agents han passat a formar part de la Unitat d'Atenció i Resposta Ciutadana en torns de demà, vesprada i nit, amb l'objectiu d'atendre tots els serveis generats per aquesta nova situació, sense deixar de complir les comeses pròpies que ja es realitzaven amb anterioritat.

 

A més de les funcions pròpies policials que tenen encomanades, la Policia Local de Paterna està participant activament en tota mena d'accions socials relacionades amb el proveïment d'aliments i medicaments als col·lectius més vulnerables o amb major risc, l'assistència a persones majors així com totes aquelles tasques diàries que puguen haver-se vist afectades pel confinament de la població.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 02 abril 2020 14:25

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.