Paterna repartix 443 lots d'alimentació i higiene infantil per als menors més necessitats

Dimecres, 08 abril 2020 11:40 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Paterna, a través de la Mesa Permanent de Crisi pel COVID-19 i l'Àrea de Serveis Socials, està realitzant un seguiment exhaustiu dels menors més vulnerables del municipi per a garantir que tenen cobertes totes les seues necessitats bàsiques d'alimentació i higiene en aquests moments tan complicats.


Per a això, periòdicament les treballadores socials municipals realitzen visites a aquests menors en els seus domicilis per a detectar si tenen algun tipus de manca durant aquest confinament i donar-li resposta.


Des que es decretara l'estat d'alarma, el consistori ha repartit entre aquest col·lectiu 322 lots d'aliments i productes d'higiene i 121 lots amb bolquers i llet de continuació. A més, també s'han entregat prop d'una vintena lots de material escolar, amb productes donats per un comerç de la ciutat, a aquells xiquets i xiquetes que no poden realitzar un seguiment de les seues classes per via telemàtica.


Tota aquesta ajuda forma part de l'operatiu d'emergència social que està duent a terme l'Ajuntament de Paterna i se suma als 2.000 lots de productes bàsics repartits en el barri de la Coma i altres zones sensibles del municipi i a les més de 500 ajudes d'emergència que el consistori ja ha tramitat i ingressat en compte d'aquelles famílies en situació de vulnerabilitat a causa de la crisi del coronavirus.


Així mateix, també s'han repartit 1.200 vals als alumnes amb beca de menjador municipal.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 08 abril 2020 11:41