La Casa de la Joventut de Paterna organitza el concurs de fotografia “El món vist des de casa”

Dimecres, 08 abril 2020 16:24 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 134 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb l'objectiu de fomentar la creativitat dels joves durant aquests dies de confinament, l'Ajuntament de Paterna, a través de la Casa de la Joventut, ha posat en marxa un concurs de fotografia amb el qual busca que els veïns i veïnes reflectisquen en una instantània com veuen l'exterior des de la seua finestra o balcó.

 

El certamen, que porta per títol "El món vist des de casa" i està dirigit a tots aquells veïns de Paterna d'entre 12 i 30 anys que estiguen empadronats a la ciutat, premiarà la instantània que aconseguisca més "M'agrada" en el compte d'Instagram de la Casa de la Joventut fins a les 20 hores del pròxim dijous, 16 d'abril.

 

El guanyador/a rebrà dues entrades per a l'obra que trie del Gran Teatre Antonio Ferrandis una vegada que es reprenga la programació després d'aquesta crisi sanitària.

 

Les fotografies, que es realitzaran amb els telèfons mòbils, s'hauran d'enviar per missatge privat a l'Instagram de la Casa de la Joventut, indicant el nom d'aquesta, abans del 14 d'abril de 2020. S'entendrà com a autor o autora de la fotografia el propietari del compte des de la qual s'envie el missatge.

 

"Amb aquesta iniciativa - tal com ha explicat el regidor de Joventut, Roberto Usina- pretenem fomentar el talent, la creativitat i la imaginació dels més joves i compartir les múltiples perspectives que els joves de la ciutat poden tindre de l'exterior des del confinament de les seues cases pel COVID-19".

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 08 abril 2020 16:24