Ciutadans Paterna sol·licita ajudes directes per als comerços i hostalers del municipi

Diumenge, 17 Mai 2020 13:00 Escrit per  Cs Paterna Publicat en Paterna-VAL Vist 178 vegades

El regidor i portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha sol·licitat “ajudes directes per als comerços i hostalers del municipi”. “Cal garantir la viabilitat dels negocis ara, durant la crisi, però també després de la pandèmia”, ha subratllat.

 

El regidor ha explicat que “Cs Paterna ha presentat hui una petició a l'equip de govern per a donar oxigen als negocis del municipi”. “Ho necessiten perquè molts d'ells estan passant situacions molt angoixants per la notable reducció de la seua activitat durant l'estat d'alarma”, ha indicat.

 

En aquest sentit, ha concretat, “sol·licitem que es faciliten ajudes directes als negocis que s'han vist obligats a tancar”. “Proposem que, com a mínim, se'ls done 950 euros”, ha especificat Ibáñez, qui a més ha demanat que “els que han patit un minvament d'ingressos respecte a l'exercici anterior també reben una part percentual d'aquesta ajuda”.

 

L'edil de la formació taronja ha recalcat que “els negocis locals són la vida de molts barris de Paterna”. “És una proposta assenyada, però som conscients que requereix un esforç molt important”, ha reconegut Ibáñez.

 

Per això, ha assegurat, “consensuarem amb el govern aquest tipus d'iniciatives per a pal·liar els efectes adversos de la situació en la mesura que siga possible”. “No pot ser d'una altra manera, estem treballant tots en la mateixa línia i totes les aportacions s'estudien”, ha declarat.

 

Finalment, Ibáñez ha asseverat que “Cs farà tot el que siga a les seues mans per a fer costat al sector del xicotet comerç i l'hostaleria en el nostre municipi, així com als autònoms i a xicotets empresaris”. “Ells són el motor del nostre país i els que més arrisquen en moltes ocasions; per això, ara més que mai, hem de tendir-li la mà des de les administracions”, ha conclòs.

 

Informa Nou Horta. Cs Paterna

 

Modificat el Diumenge, 17 Mai 2020 13:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.