El Ple municipal aprova el Pla de Reactivació Econòmica de Paterna

Dimecres, 27 Mai 2020 17:19 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 59 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha aprovat hui en ple ordinari el Pla de Reactivació Econòmica de Paterna (PREP) que recull tota una sèrie de mecanismes, mesures i actuacions de xoc a articular pel consistori per a aconseguir la regeneració econòmica de la ciutat i fer front a la crisi derivada de la pandèmia de la Covid-19.

 

El Pla, elaborat des de l'Oficina d'Indústria, Empreses i Universitat, és un document viu, obert i dinàmic que té com a objectiu instrumentalitzar i planificar una ràpida i efectiva resposta del consistori a aquesta situació excepcional per a continuar posicionant a Paterna, cor empresarial i industrial de l'àrea metropolitana, com un dels motors econòmics i font de desenvolupament socioeconòmic de la província i de la Comunitat.

 

El PRE de Paterna es desenvoluparà en dues fases. D'una banda, es plantegen les mesures de xoc a escometre a curt termini en què queda d'any amb el pressupost municipal ja modificat i prioritzant les ajudes als autònoms i micropymes. I d'altra banda, es recullen mesures a executar a mitjà i llarg termini més orientades a canviar el model productiu i potenciar els avantatges competitius de Paterna.

 

L'Alcalde de Paterna i responsable també de l'Àrea d'Indústria, Empreses i Universitat, Juan Antonio Sagredo ha destacat que "aquest Pla està pensat per a situar a la ciutat, de marcat esperit emprenedor, com a font de desenvolupament socioeconòmic i creació d'ocupació amb ajudes directes a les famílies i als autònoms i micropymes".

 

El primer edil ha assenyalat que "amb 5 àrees industrials, 2.800 activitats econòmiques multisectorials i moltes especialitzades en I+D+i, 46.976 treballadors i 4.810 autònoms, amb unes arques municipals sanejades i amb una estratègica econòmica municipal eficaç basada en la inversió en obra pública i la baixada d'impost, Paterna està preparada per a eixir d'aquesta crisi amb garanties".

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dimecres, 27 Mai 2020 17:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.