Paterna obri el termini per sol·licitar el segell “Hostaleria Segura Paterna”

Dijous, 28 Mai 2020 15:22 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 57 vegades

L'Ajuntament ha obert el termini per a la sol·licitud del segell "Hostaleria Segura Paterna", un distintiu de garantia hostalera per a aquells establiments de la ciutat que complisquen uns protocols de seguretat i higiene que certifiquen que les seues instal·lacions estan lliures de coronavirus i són locals assegurances.

 

L'objectiu d'aquest segell és el reconeixement públic d'aquells establiments hostalers (bars, restaurants, cafeteries...) amb local a Paterna que hagen adoptat les adequades mesures de seguretat i higièniques sanitàries exigides per la Llei per a obstaculitzar la propagació de la COVID-19, garantint així la seguretat dels clients des que entren al local fins que salen, així com la del personal que desenvolupa la seua activitat en l'establiment.

 

L'Ajuntament de Paterna ha creat una comissió avaluadora per a la concessió del distintiu, integrada per personal tècnic municipal, policia local i membres de l'Associació "Paterna Gastronòmica".

 

Aquesta comissió avaluadora estudiarà les sol·licituds, comprovant in situ, en el mateix local, l'adopció de les mesures establides pel consistori i altres agents intervinents, validant a través d'aquest distintiu a aquells establiments de la localitat que complixen amb la normativa addicional associada a la COVID-19 per a cada fase de la desescalada i que, per tant, oferixen garanties de seguretat i nivells de confiança als seus clients.

 

Entre les mesures establides, més de 60, es troben les relatives a l'ús de material de protecció, a la neteja i desinfecció d'elements comuns, el protocol de rentada de tovalles i tovallons i roba de treball, el protocol d'accés als proveïdors, l'adaptació de l'aforament o el procés de seguretat alimentària associat a la normativa.

 

L'establiment que aconseguisca el segell, l'exposarà en un lloc visible del seu local i, a més, l'Ajuntament l'incorporarà al registre que es crearà amb els establiments que han obtingut la distinció. També, periòdicament, es realitzaran controls per a assegurar el manteniment de totes les mesures associades al segell.

 

Els establiments que vulguen iniciar la sol·licitud per a la concessió poden fer-ho ja de manera exclusivament telemàtica a través de sede.paterna.es, en l'apartat procediments especials COVID19.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Dijous, 28 Mai 2020 15:24

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.