L'Ajuntament adjudica les obres de l'aparcament enfront de l'entorn de les coves i la Torre de Paterna

Divendres, 29 Mai 2020 14:07 Escrit per  Publicat en Paterna-VAL Vist 52 vegades

L'Ajuntament de Paterna ha adjudicat ja les obres d'urbanització de l'àrea d'aparcament adjacent al carrer Ramón Ramia Querol, que permetrà l'habilitació de més de 100 noves places d'aparcament enfront de l'entorn BIC de la Torre i les coves.

 

El nou aparcament, les obres d'execució del qual començaran aquest pròxim mes de juny, comprén les parcel·les de titularitat pública situades entre els carrers Ramón Ramia Querol, Viver, Maestro Serrano i Trinquet i s'estén sobre una superfície aproximada de 8.886,73 m².

 

Amb la urbanització d'aquests solars, l'Equip de Govern socialista, a més de crear noves places d'aparcament pretén millorar la imatge d'aquesta zona situada en un entorn de gran valor històric conformant així un espai públic cuidat i millorat.

 

A més, aquesta actuació també porta aparellada la instal·lació d'una xarxa de recollida d'aigües pluvials i sanejament per a resoldre els problemes d'embassades que es produïxen allí quan plou i altres instal·lacions urbanes com a enllumenat i instal·lació elèctrica.

 

Informa Nou Horta. Paterna

Modificat el Divendres, 29 Mai 2020 14:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.